Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Hurghada – Hotel Alf Leila Wa Leila**** – 8 dana

0
Price
From3,877€
Price
From3,877€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1170

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

EGIPAT - Hurghada

HOTEL ALF LEILA WA LEILA

Hotel je udaljen 10 km od aerodroma i 17 km od Hurgade. Alf leila wa leila (1001 noć) je jedinstven hotel s tipičnom arapskom arhitekturom koji je u sklopu poznatih Pickalbatros hotela i pruža Vam pravu orijentalnu atmosferu. U blizini je velikog shopping centra Senzomall. 900 metara od hotela nalazi se hotelska plaža do koje možete stići privatnom cestom hotelskim transferom (svakih 20 min od 8 do 17.30). Autobusni transfer od aerodroma do hotela traje oko 15 minuta.

HOTELSKA PONUDA
Hotel nudi 6 vanjskih bazena od kojih su 2 grijana po zimi. U wellness centru uz nadoplatu možete koristiti saunu, jacuzzi, parnu kupelj te masaže. Internet centar (uz nadoplatu). Bogata dnevna i večernja animacija, amfiteatar u egipatskom stilu sa Sound and light predstavom (na više jezika odjednom), show s muzičkom fontanom te večer tradicionalnih plesova u Scheherezade šatoru. Posebnost hotela je muzej antičke egipatske baštine. U samom hotelu nalazi se mnoštvo malih bazara. Na raspolaganju su Vam i frizer, ambulanta, diskoteka, mjenjačnica i banka te sef na recepciji (uz nadoplatu).

SOBE
Hotel raspolaže jednostavnim, lijepo uređenim sobama od kojih svaka sadrži klimu, plazma satelitski tv, telefon, mini frižider i kupaonicu s tuš kabinom te balkon ili terasu. Sušilo za kosu (na recepciji ovisno o raspoloživosti). Možete odabrati pušačku ili nepušačku sobu.

HRANA I PIĆE
Od restorana u hotelu možete naći glavni buffet restoran i 2 specijalizirana restorana (talijanski i marokanski), restoran Sindbad (užina, pića i kokteli) i beach restoran. Od barova nudi beach bar, Sultan bar (lobby bar), Palma i Oasis pool bar te Arapsku kuću (čaj, kava)

SPORTSKA PONUDA
Hotel u sklopu all inclusive-a nudi odbojku na pijesku, teretanu, pikado, višenamjensko igralište (košarka, odbojka) i aerobik.
Mini golf, tenis i jahanje na konju ili devi možete koristiti besplatno 30 min dnevno po sobi.
Uz nadoplatu možete koristiti usluge ronilačkog kluba, vodene sportove, biljar i stolni nogomet.

PONUDA ZA DJECU
Dječje igralište, dječji kutak u restoranu, 2 dječja bazena te dječji mini klub ( 4 – 12 godina).

ALL INCLUSIVE UKLJUČUJE:

 • Doručak 07:00 – 10:00
 • Kasni doručak 10:00 – 11:00
 • Ručak 12:30 – 14:30
 • Dječji kutak 17:00 – 17:30
 • Večera 18:30 – 21:30
 • Kasna večera 22:30 – 00:00

All inclusive uključuje “A la carte” večeru u talijanskom i marokanskom restoranu od 19 do 21h (obavezna prethodna rezervacija na recepciji). Uključuje bezalkoholna pića (osim svježih voćnih sokova), lokalno pivo, vino i žestoka pića. Poslužuju se najranije od 10:00 do najkasnije ponoći. Također je uključeno i korištenje ležaljki, suncobrana I ručnika (towel card služi kao depozit).

HURGADA

Na zapadnoj obali Crvenog mora, na dužini od više od 30 kilometara, prostire se primorsko ljetovalište Hurgada. Nad finom pješčanom plažom izrasli su impresivni hotelski kompleksi. Ovdje će uživati kako sportaši, tako i oni koji obožavaju sunce. Prilikom posjete bazara u Daharu i zaleđa s fascinantnim kanjonima, otkrit ćete prvobitnu Hurgadu. A centar Hurgade nudi vam raznovrsnu ponudu u restoranima, barovima, klubovima, kafićima i brojnim dućanima.

EL GOUNA

22 km sjeverno od Hurgade je tijekom zadnjih godina nastalo mjesto za odmor u obliku lagune El Gouna. S 10 km dugom pješčanom plažom, okruženom tirkiznim lagunama, El Gouna je idealno mjesto za odmor.

SOMA BAY

45 kilometara južno od Hurgade, nasuprot zaljeva u Safagi, nalazi se poluotok Soma Bay, s nekoliko hotela luksuzne kategorije i marinom za jahte. Ljubitelji sporta će vode svakako biti zadovoljeni, budući da je na raspolaganju raznoliki izbor sportova: ronjenje, golf, jedrenje na dasci i kitsurfing. Soma Bay je, između ostalog, bio mjesto održavanja natjecanja »The Red Sea Kitesurf World Cup«.

SAHL HASHEESH

18 km južno od Hurgade nalazi se Sahl Hasheesh, 11 km dug zaljev s pješčanom plažom postupno se razvija u luksuzno ljetovalište. Uživat ćete u opuštenom ljetovanju, dok u moru možete istraživati ruševine potopljenog grada, idealne za gnjurenje i ronjenje.

 

Cijena uključuje:

 • povratni charter let prema odredištu (ekonomska klasa, prigrizak i osvježavajuće piće tijekom leta)
 • aerodromsku pristojbu
 • prijevoz prtljage: 15 kg
 • transfere na odredištu: aerodrom – hotel – aerodrom
 • noćenja u odabranom hotelu s pripadajućom ALL INCLUSIVE uslugom
 • organizaciju putovanja i jamčevinu

Cijena NE uključuje:

 • putno, zdravstveno osiguranje
 • obroke drugačije od navedenih, transfere i ostale usluge koje nisu navedene u programu
 • fakultativne izlete
 • troškove osobne prirode, napojnice i dr.
Doplate i popusti:
 • mogućnost transfera Zagreb-Ljubljana-Zagreb
 • cijene parkinga u zračnoj luci Ljubljana: 190 kn za 8 dana i 335 kn za 15 dana uz prethodnu rezervaciju

VAŽNO!!!!

Za ulaz u Egipat, potrebna je viza. Ona se obično dobiva neposredno pri ulasku u Egipat i košta 28 € (s troškovima posredovanja). Putovnica  mora biti važeća još najmanje 6 mjeseci od dana izdavanja vize. S obzirom na to da se uvjeti za ulaz mogu promijeniti i jer za privremene putovnice važe drugi uvjeti,  molimo naše goste da prije polaska kod nadležnih organa  prevjere uvjete za ulaz u Egipat. Sva djeca (od rođenja) za ulaz moraju imati vlastitu  putovnicu. Upis u drugim putovnicama nije dozvoljen. Pri ulasku je potrebno ispuniti formular, gdje se upisuju podaci iz putovnice I o boravku u mjestu ljetovanja.

Putnike drugih narodnosti molimo da uvjete za ulaz provjere kod nadležnog konzulata i informiraju se o potrebnoj dokumentaciji za ulaz u Egipat. Želimo da vas upozorimo na to da osobe kojima je potrebna šengenska viza,  pri rezervaciji destinacije koja se nalazi izvan šengenskog područja, moraju dobiti takozvanu „višekratnu šengensku vizu“, kako bi se mogli vratiti u zemlju na šengenskom  području. U slučaju da nemaju ovu vizu, zrakoplovna tvrtka im može onemogućiti  povratak iz mjesta ljetovanja. Pri ljetovanju u turističkom predjelu Sharm el Sheikh je uz određene uvjete za ovo područje moguće pridobiti besplatnu »Sinai only« vizu.

Svaki je putnik sam odgovoren za reguliranje putnih dokumenata i njihovo važenje.

 

OPĆE INFORMACIJE ZA PUTNIKE U EGIPAT

Usprkos tome da u određenim specijaliziranim dućanima možete kupite alkoholna pića, ne preporučujemo vam njihovo konzumiranje u javnosti. Alkoholna pića u lokalima su nešto skuplja nego kod nas. Podaci o bežičnoj internetskoj konekciji preuzeti su sa službenih stranica hotela na dan izlaska kataloga. Organizator  putovanja ne odgovara za sporo ili ometano djelovanje konekcije u slučaju preopterećenosti ili drugih ispada sistema.

Prilikom posjete hramova i muzeja, molimo za adekvatno ponašanje. Također molimo i da ne dotičete kamene zidove, antičke kipove ili izložbene eksponate. Također je zabranjeno i sakupljanje kamenja ili predmeta. Preporučujemo da za izlete izaberete adekvatnu izdržljivu obuću. Molimo za razumijevanje, budući da je razgledanje crkava i muzeja ponekad moguće samo izvana, jer ne želimo smetati tijekom mise i molitvenog obreda. Prilikom posjete mošeja, potrebna vam je adekvatna odjeća koja prikriva tijelo (npr. kratke hlače i majice koje otkrivaju ramena nisu dozvoljeni).

HRANA I PIĆE

Kao i za sve druge zemlje na jugu, važi preporuka konzumacija samo kuhanih i pečenih jela. Voda iz vodovoda nije za piće i  može se koristiti samo za umivanje.

NOVAC I SREDSTVA PLAĆANJA

Službeno sredstvo plaćanja je egipatska funta (1 EGP = 100 piastra). Tečaj (ožujak 2018): 1 EUR = 21 EGP. Unošenje inozemne valute nije ograničeno, a iznošenje je ograničeno na najviše 20 EGP po osobi. Bankomati se nalaze uz veće banke i hotele (isplata egipatskih funti uz plaćanje provizije). U većini hotela moguće je plaćanje međunarodnim kreditnim karticama. Molimo imajte u vidu da se tečaj može svakodnevno promijeniti.

ZDRAVSTVENA SKRB

Medicinska skrb je u Egiptu osigurana po područjima. U turističkim centrima su za savjet na raspolaganju i obrazovani farmaceuti, koji u većini slučajeva govore engleski ili njemački. U većim hotelima mogu odmah pozvati doktora. Opskrba lijekovima pod državnim je nadzorom i usporediva je sa srednjoeuropskom situacijom na ovome području.

VJERA

U Egiptu je Islam državna religija. Koptski kršćani druga su najveća vjerska skupnost. Ramazan (mjesec posta) je u islamu sveto vrijeme. Post traje od izlaska do zalaska sunca. Ramazan je, slično kao i Uskrs, svake godine u drugo vrijeme.

Zbog lokalnih propisa, tijekom ramazana mogu biti zatvorene određene kulturne znamenitosti, a i program putovanja se također može izmijeniti.

Fakultativni izleti:

KAIRO - JEDNODNEVNI IZLET ZRAKOPLOVOM

Piramide u Gizi, sfinga, znameniti bazar Khan Khalili, Egipatski muzej.
Uključene ulaznice i ručak. Cijena: približno 275 €.

KAIRO DELUXE - JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM

Piramide u Gizi, sfinga, Egipatski muzej. Uključene ulaznice i ručak. Cijena: približno 90 €.

LUXOR DELUXE - JEDNODNEVNI IZLET AUTOBUSOM

Hram Karnak, hram kraljice Hacepsut, Memnovi kolosi, Dolina kraljeva, vožnja Nilom. Uključene ulaznice i ručak. Cijena. 90 €.

OTOČKI SNOVI

Dva ronjenja s dihalicom, posjeta otoka Orange island. Zalazak sunca doživjet ćemo na brodu prilikom povratka kući. Cijena obuhvaća: iznajmljivanje opreme, ručak, voće, hladna i topla bezalkoholna pića. Cijena: približno 44 €.

NOVI GIFTUN

Ronjenje s dihalicom u Crvenom moru i posjeta otoka. Cijena: pribl. 19 €.

QUAD SAFARI

Vožnja do beduinskog sjela, jahanje kamila, uključeno iznajmljivanje marame za glavu, naočala i bezalkoholno piće. Cijena: pribl. 35 €.

NAPOMENA:

Rezervacija izleta moguća je isključivo u mjestu ljetovanja, kod zaposlenika lokalne agencije CET, koja organizira i prodaje ponuđene izlete. Predstavljeni izleti rezerviraju se neposredno kod CET-a

Izleti se vode na njemačkom ili engleskom jeziku.

Predstavnici su brižljivo pripremljeni za svoje zadaće i govore njemački i engleski. Kao poznavatelji Egipta, uvijek su vam na raspolaganju s puno informacija o lijepoj i raznolikoj zemlji. Više informacija i kontaktne podatke predstavnika možete naći neposredno u hotelima kao i u vašim putnim dokumentima.

HOTEL i Cjenik:

7 noćenja ALL INCLUSIVE po osobi

Karta

Galerija

013

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.