Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Advent Austrijska jezera – 1 dan autobusom

0
Price
From269€
Price
From269€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1176

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

1 dan
Availability : 15.12.2018. GARANTIRANI POLAZAK!
Posjetite i razgledajte idilična mjesta uz Austrijska jezera - St. Gilgen, St.Wolfgang i Hallstatt.
Gradić Hallstatt na istoimenom jezeru jedan je od zasigurno najljepših u Europi.

Cijena uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • voditelja putovanja
 • organizaciju i pripremu putovanja
 • troškove jamčevine

Cijena NE uključuje:

 • troškove osobne potrošnje
 • karte javnog prijevoza
 • sve ne navedene troškove
 • putno osiguranje

Preporučamo: paket putnog zdravstvenog osiguranja i rizika otkaza putovanja

CIJENA JE NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA

U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.

Program putovanja:

1. danZAGREB - HALLSTATT - ST. GILGEN - WOLFGANGSEE - ZAGREB

Polazak autobusa u 04:15 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju prema HALLSTATU – poznatom jezeru i jednom od najpoznatijih fotografskih motiva Austrije, mjestašca s ribarskim kućama koje je poznato po arheološkom nalazištu keltske kulture. Okružen je bujnim alpskim planinama, a pored divnog pejzaža i očuvane prirode, prava atrakcija su i povijesne znamenitosti: Župna crkva uznesenja, podzemno groblje Karner u kojem se nalazi kosturnica iz 16. stoljeća, Hallstatt muzej koji ima drugu najveću kolekciju na svijetu umjetničkih dijela halštatske kulture. Nastavljamo do ST. GILGENA gdje se nalazi kuća Mozartove majke, a obići ćemo glavni trg, crkvu Sv.Egidija, gradsku vijećnicu i stari hotel Post s oslikanom fasadom. Slobodno vrijeme za šetnju, kavu i kolače. Nastavak putovanja do jednog od najljepših austrijskih jezera WOLFGANSEE. Danas je to poznato turističko odredište zahvaljujući tradiciji slavnih hotela. Put nas prvo vodi do poznatog mjestašca po kojem je jezero i dobilo ime, Sv.Wolfgang – redovnik koji je davne 976.godine ovdje sagradio malu crkvicu, a prvo živo biće koje je u nju ušlo bio je vuk ! Predivan oltar koji je napravio Michael Pacher privlači znatiželjnike sa svih strana svijeta, a možda i najljepši Adventski sajam koji se održava upravo ovdje. Ako nam na sajmu postane prehladno, ugrijati ćemo se uz šalicu kuhanog vina u hotelu “Kod bijelog konja”, mjestu radnje poznate operete koja je imala čak 600 izvedbi na Brodwayu i nekoliko filmskih verzija… Povratak prema mjestu polaska. Predviđeni dolazak u kasnim večernjim satima.

Karta:

001

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti putem maila. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti sa našim djelatncima.

Photos: © wolfgangseer-advent.at