Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Advent u Grazu i tvornici čokolade Zotter – 1 dan autobusom

0
Price
From200€185€
Price
From200€185€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

893

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

1 dan
Availability : 22.12.2018. GARANTIRANI POLAZAK!
Uživajte u čaroliji Adventa i probajte nevjerojatne kombinacije čokolade sa raznim dodacima!

 

Čarolija Graza ukrašena u božićnom ugođaju nikoga neće ostaviti ravnodušnim, posebno u večernje sate kada smo osigurali ostanak u gradu a posjetu tvornici čokolade organizirali u jutarnjim satima. 

Cijena uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • voditelja putovanja
 • organizaciju i pripremu putovanja
 • troškove jamčevine

Cijena NE uključuje:

 • ulaznicu za tvornicu čokolade Zotter
 • troškove osobne potrošnje
 • karte javnog prijevoza
 • sve ne navedene troškove
 • putno osiguranje

Cjenik ulaznica za tvornicu čokolade Zotter:

– odrasli: 16,4 €
– djeca od 11 do 17 god: 13,4 €
– djeca od 6 do 10 god: 10,4 €
– djeca od 4 do 5 god: 5,4 €

Ulaznica se plaća vodiču u autobusu, molimo da pripremite točan iznos.

Preporučamo: paket putnog zdravstvenog osiguranja i rizika otkaza putovanja

CIJENA JE NA BAZI MINIMUM 40 PUTNIKA

U slučaju manjeg broja prijavljenih agencija zadržava pravo na uvećanje cijene ili otkazivanja polaska.

Program putovanja:

1. danZAGREB - ZOTTER - GRAZ - ZAGREB

Polazak u 5:00 sati sa Autobusnog kolodvora Zagreb (peroni: 502-506). Vožnja kroz Sloveniju i Austriju do Riegersburga i tvornice čokolade Zotter koja se nalazi u predivnom ambijentu. U predvorju ćete dobiti elektronskog vodiča sa slušalicama (slovenskom, engleskom ili njemačkom jeziku…) te keramičku žlicu za kušanje čokoladnih smjesa. Prva postaja u Schokoladen Theatru je kino-sala u kojoj će vam prikazati kratki dokumentarac o uzgoju kakaovca u Latinskoj Americi. Nakon filma kušate zrna kakaa pa sve do nevjerojatnih kombinacija okusa koje ćemo ostaviti kao iznenađenje. Na sljedećim postajama iz staklenih fontana na kušanje vam se nude tekuće čokoladne smjese s dodanim mlijekom i aromatičnim sastojcima, s različitim postotkom kakaa, što je već pravi organoleptički izazov, ali još uvijek smo tek na prvoj polovici puta kroz tvornicu čokolade. Odlazak do čokoladnog bara, gdje birate sami okus svoje tople čokolade. Posljednja prostorija prije izlaza je prodavaonica gdje su na prodaju ponuđene sve čokolade koje ste prethodno imali prilike kušati, a i mnoge koje niste, uključujući i razne oblike i boje pralina, razne vrste posebno složenih poklon-paketa, čokoladne lizaljke, čokoladni dukati.
Po dolasku u Graz slijedi šetnja gradom u pratnji voditelja putovanja: TRG, GRADSKA VIJEČNICA, OPERA, GLOCKENSPIEL ZVONO, KAŠTEL, STARO ISUSOVAČKO SVEUČILIŠTE, KATEDRALA I MAUZOLEJ. Posjet otoku-mostu ”MURINSEL”na rijeci Muri, jednom od futurističkih čuda koje u sebi sadrži amfiteatar, igralište i kavanu. Fakultativno vožnja uspinjačom na SCHLOSSBERG – TORANJ SA SATOM, te šetnju SPORTGASSEOM – najromantičnijom ulicom u gradu. Slijedi slobodno vrijeme za šetnju gradom, shopping i razgled štandova na Božićnom sajmu. U dogovoreno vrijeme slijedi vožnja prema Zagrebu. Dolazak na mjesto polaska u večernjim satima.

Karta:

001

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti putem maila. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti sa našim djelatncima.

Photos: © Graz Tourismus – Tom Lamm, © Graz Tourismus – Harry Schiffer