Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Balet Roberto Bolle u Veroni i Venecija – 2 dana autobusom

0
Price
From650€600€
Price
From650€600€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

585

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

Availability : 25.-26.07.2018.
Verona, Roberto Bolle i prijatelji!
 1. srpnja 2018., na programu Arene, petu godinu za redom, željno očekivani balet Roberto Bolle i prijatelji se vraćaju, donoseći veliki ples i svjetske plesne zvijezde natrag u amfiteatar Verone.

“Ples u Areni di Verona uvijek je nevjerojatna emocija.To je sjajno i intimno u isto vrijeme. Čini se kao da možete osjetiti svakog pojedinog gledatelja. Energija Arena pridonosi poeziji umjetnika na pozornici i stvara čistu magiju. “

(Roberto Bolle)

 

Redovna cijena po osobi: 650,00 kn

First minute cijena: 600,00 kn

Cijena uključuje:

 • Prijevoz visokoturističkim autobusom prema programu putovanja
 • Voditelja putovanja tijekom puta
 • 1 noćenje s doručkom u hotelu 4* u dvokrevetnim sobama u okolici Verone
 • Razgledavanja prema programu
 • Jamčevno osiguranje, troškove organizacije i prodaje aranžmana

Cijena NE uključuje:

 • Ulaznicu za balet Roberto Bolle i prijatelji 180,00 kn (nenumerirana sjedala) – obavezna doplata u agenciji
 • Ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike
 • Doplatu za jednokrevetnu sobu – 150,00 kn
 • Vožnju brodićem na relaciji Punta Sabbioni - San Marco - Punta Sabbioni, 12 EUR po osobi (doplata na licu mjesta)
 • Putno osiguranje
 • Boravišnu pristojbu koja se plaća na licu mjesta na recepciji (1 - 3 EUR po osobi/danu; obavijest o točnom iznosu boravišne pristojbe u završnom pismu)
 • Dodatne sadržaje i troškove koji nisu predviđeni programom, troškove osobne prirode (piće, dodatni obroci, telefon, karte za javni gradski prijevoz itd.)
 • Popusti: Djeca do 12 godina starosti u pratnji dviju odraslih osoba: 10% popusta u trokrevetnoj sobi. Treća odrasla osoba u trokrevetnoj sobi po redovnoj cijeni.

Popusti:

 • Djeca do 12 godina starosti u pratnji dvije odrasle osobe u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 20% popusta.
 • Treća osoba u dvokrevetnoj sobi s pomoćnim ležajem 10% popusta.

 

Granične, vizne i zdravstvene formalnosti:   
Za  državljane Republike Hrvatske  viza za Italiju nije potrebna, ali je za putovanje potrebna važeća putovnica ili osobna iskaznica. Strani državljani dužni su se sami informirati o dokumentima potrebnim za ulazak u određenu zemlju u matičnom Ministarstvu vanjskih poslova ili veleposlanstvu zemlje u koju se putuje. Preporučujemo osiguranje od posljedica nesretnog slučaja i bolesti na putovanju.

Prijava za putovanje vrijedi isključivo uz uplatu predujma. Po uplati predujma primit ćete račun koji je ujedno i ugovor o putovanju.

-Minimalan broj putnika za putovanje je 40. Ukoliko se na putovanje ne prijavi dovoljan broj putnika najkasnije 5 dana prije početka paket aranžmana putnička agencija je dužna obavijestiti putnika o otkazu putovanja.

-Završno pismo šaljemo 2 dana prije prije početka putovanja.

 

Program putovanja:

1.danZAGREB/RIJEKA/KARLOVAC - VERONA

Polazak sa autobusnog kolodvora Zagreb (peroni: 502-506) u 05,30 sati, moguć polazak iz Karlovca u 06:15 sati (okvirno vrijeme, samo uz najavu kod rezervacije programa) s benzinske postaje Petrol kod naplatnih kućica , moguć ukrcaj na Vratima Jadrana oko 08:00 sati. Vožnja kroz Sloveniju i Italiju uz kraća zaustavljanja na putu radi odmora. Dolazak u Veronu, slijedi panoramski razgled grada te razgled pješice: TVRĐAVA CASTELVECCHIO, SLAVOLUK, KATEDRALA, PIAZZA ERBE, DANTEOV SPOMENIK, JULIJIN BALKON, ARENA…
Odlazak u hotel, smještaj po sobama te spremanje za odlazak na spektakl u Areni. Slijedi povratak u središte grada i odlazak u veronsku Arenu na balet Roberto Bolle. Nakon predstave slijedi odlazak u hotel i noćenje.

2.danVERONA - VENECIJA - RIJEKA/KARLOVAC/ZAGREB

Doručak u hotelu. Nakon doručka slijedi vožnja do pristaništa Punta Sabbione.
Vožnja brodom do Venecije. Po dolasku razgledavanje grada Venecije: TRG SV.MARKA – DUŽDEVA PALAČA – BAZILIKA SV.MARKA – KANAL GIUDECCA – RIVA DEGLI SCHIAVONI – MOST UZDAHA – MOST RIALTO -KANAL GRANDE. U 18:00 h odlazak brodićem natrag do pristaništa Punte Sabbione, te nastavak putovanja autobusom prema Zagrebu.
Vožnja uz kraća zaustavljanja na putu, te dolazak u Zagreb u kasnim večernjim satima.

Karta

Galerija

007

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.