Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Dvorci Bavarske – 3 dana autobusom

0
Price
From1,245€1,145€
Price
From1,245€1,145€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

483

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

Availability : 6.4.- 8-4.2018.
Posjet kraljevskim dvorima u Bavarskoj koje će vam pružiti iskustvo iz bajke

First minute cijena po osobi: 1.145 kn

Cijena aranžmana po osobi: 1.245 kn

Cijena uključuje:

 • prijevoz autobusom prema programu putovanja
 • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 3/4* u Munchenu
 • razglede prema programu
 • pratitelja na putovanju
 • jamčevinu i troškove organizacije putovanja

Cijena NE uključuje:

 • doplatu za jednokrevetnu sobu 500 kn
 • ulaznice za objekte koji se posjećuju (plaćanje na licu mjesta)
 • putno osiguranje (preporučujemo)

Informativne cijene ulaznica, grupne: dvorac Nymphenburg 6 Eur, Neuschwanstein i Hohenschwangau (oba dvorca) 26 Eur,  vožnja brodom na Herreninsel 7,70 Eur, ulaznica dvorac Herrenchiemsee 9 Eur.

Napomena:  Za ulaznice minimum potreban za formiranje grupe i dobivanja grupne cijene je 20 putnika, u suprotnom vrijede individualne cijene.

Popusti: 80% popusta za dijete do 2 god. bez ležaja, 20% popusta za dijete od 2 do 12 god. na pomoćnom ležaju, 10% popusta za osobe starije od 12 god. na pomoćnom ležaju.

Napomena: mogućnost polaska iz Karlovca na upit (za dodatne informacije kontaktirajte našu prodaju)

Važno: u slučaju loših vremenskih uvjeta grupa će posjetiti Salzburg kao alternativnu destinaciju.

First minute popust: 100 kn za uplate do 28 dana prije polaska ili do popunjenja mjesta.

 

Program putovanja:

1.danZAGREB - MÜNCHEN

Polazak autobusa u 6.30 sati s Autobusnog kolodvora Zagreb (peron 502–506). Putovanje kroz Sloveniju i Austriju s kraćim stajanjima na putu. Dolazak u München u ranim poslijepodnevnim satima. Odlazak do dvorca Nymphenburg, ljetne rezidencije bavarskih vladara. Razgled impozantne palače( doplata za ulaznicu u dvorac) i šetnja parkom koji ju okružuje. U nastavku odlazak na razgled grada: Marienplatz, Gradska vijećnica, Frauenkirche, Residenz Palace, srednjovjekovni Hofbrauhaus, Bavarski Parlament, Kraljevska palača, Opera, Feldherrnhalle… Nakon razgleda odlazak do hotela i smještaj. Noćenje.

2.danMÜNCHEN – SCHWANGAU – MÜNCHEN

Nakon doručka polazak na cjelodnevni izlet do dvoraca kralja Ludwiga II. Ludvig II bio je romantik, čovjek s dušom, zaljubljen u glazbu Richarda Wagnera, duboko inspiriran svim lijepim što ga okružuje, ponajviše fasciniran životinjama i pticama te njegovi dvorci ostavljaju bez daha. Razgled započinje bajkovitim dvorcem Neuschwanstein koji je sagrađen na impozantnoj stijeni te starim dvorcem Hohenschwangau u blizini kristalno čistog Alpsee jezera. Povratak u München u poslijepodnevnim satima. Slobodno vrijeme za vlastite programe i uživanje u bavarskoj metropoli. Noćenje u hotelu

3.danMÜNCHEN – CHIEMSEE – ZAGREB

Nakon doručka odjava iz hotela i polazak prema jezeru Chiemsee, bavarskom moru. Ovisno o vremenskim prilikama preporučamo vožnju brodićem do otoka Herreninsel i razgledavanje “bavarskog Versaillesa”, kraljevskog dvorca Herrenchiemsee*. Nakon razgleda nastavak putovanja prema Zagrebu. Dolazak se očekuje u večernjim satima.

Karta

Galerija

006

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.