Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Hotel Majestic Spa 4* – Zakintos, Laganas

0
Price
From5,370€
Price
From5,370€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

620

Why Book With Us?

  • Best price guarantee.
  • Customer care available 24/7.
  • Hand-picked Tours & Activities.
  • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

8 dana/7 noćenja
Preporučujemo mladima
Uz glavnu promenadu s barovima, diskotekama, noćnim klubovima

Ljeto na Mediteranu! Direktni letovi posebnim zrakoplovom svakog ponedjeljka od 04.06.-01.10. iz obližnje Ljubljane!

LAGANAS
Laganas je najveće i najživahnije ljetovalište smješteno na jugu otoka. Rasprostire se uz prekrasan zaljev, a krasi ga 9 km duga pješčana plaža koja nudi baš sve: čisto i toplo more, barove, restorane, suncobrane i ležaljke te brojne aktivnosti u vodi. Ovo je ljetovalište primjereno za sve koji se vole zabavljati do ranih jutarnjih sati, ali i za obitelji kojima ne smeta buka. U mjestu ćete pronaći veliki broj restorana s odličnom grčkom kuhinjom. Možete birati smještaj u apartmanima ili hotelima, a mi smo u našu ponudu uključili objekte u centru grada kao i objekte na mirnijim područjima, uz plažu ili u neposrednoj blizini plaže. Ljetovalište je dobro povezano s glavnim gradom otoka – Zante, a zbog njegove odlične lokacije, možete se uputiti na istraživanje otoka, u društvu Palminog predstavnika ili samostalno. Sigurni smo da ćete uživati.

Ponuda: restoran, bar; bazen, dječji bazen; unutarnji bazen, saune, turške i parne kope­li, masaže, frizer; internet (doplata) i tv ku­tak, bežični internet (doplata); fitnes, stolni tenis, vodeni sportovi na plaži.

Besplatno korištenje ležaljki i suncobrana uz bazen, na plaži uz doplatu. Ručnici uz dopla­tu na bazenu, na plaži vlastiti.

Standard sobe:
klima (doplata), kupaonica/ wc, sušilo za kosu, telefon, sat-tv, bežični internet (doplata), mini hladnjak, sef (dopla­ta), balkon. Mogućnost dva dodatna kreveta.

ALL INCLUSIVE
po programu 10.00-23.00.
• buffet doručak, ručak i večera; snack;
• određena lokalna točena pića;
• ležaljke i suncobrani uz bazen.

Galerija:
Karta:

012

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.