Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Rafting na Uni -1 dan autobusom

0
Price
From499€
Price
From499€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1162

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

1 dan
Rafting na rijeci Uni obećava nezaboravnu avanturu i pravu atrakciju za sve one koji uživaju u ljepotama netaknute prirode.

Cijena uključuje:

 • prijevoz turističkim autobusom prema programu
 • vožnja raftom od početka do kraja etape raftinga, licencirani skiper, čamac i sva prateća oprema po želji (odijelo po želji dok je prsluk obavezan, kao i kaciga na nekim dionicama)
 • ručak (predjelo, glavno jelo, salata i jedno piće – pivo, vino, sok)
 • voditelja putovanja
 • osiguranje od odgovornosti i osiguranje jamčevine,
 • troškove organizacije i realizacije putovanja

Cijena NE uključuje:

 • ulaznice za muzeje i kulturno-povijesne spomenike, fakultativne sadržaje, troškove osobne potrošnje
Program putovanja:

1. danZAGREB - BOSANSKA KRUPA - ZAGREB

Rafting je spuštanje niz rijeku u posebnom čamcu koji se naziva raft. Rafting na rijeci Uni obećava nezaboravnu avanturu i pravu atrakciju za sve one koji uživaju u ljepotama netaknute prirode. Opustite se i uživajte u odmoru a mi ćemo se pobrinuti za sve ostalo.

UnatOure iskusni International Rafting Federation (IRF) licencirani skiperi/vodiči su tu da vas prate na ovom jedinstvenom putovanju i garantiraju za vašu sigurnost.

Polazak autobusa s Autobusnog kolodvora Zagreb, peroni 502-506 u 6,00 sati. Vožnja kroz Hrvatsku u smjeru Bosanske Krupe, dolazak na odredište oko 10 sati. Priprema za rafting, upoznavanje sa skiperom, oblačenje odjela, prsluka.
Vožnja traje oko 3-4 sata, dužina 12,13 kilometara. Nakon završetka raftinga fotografiranje i ručak u restoranu Makaba. Restoran “Makaba” je gastronomska oaza smještena u Bosanskoj Krupi na samoj rijeci Uni. Ovaj objekt dio je obiteljskog ugostiteljskog nasljeđa, obnovljen 2008 godine.

Kratka šetnja do Bosanske Krupe, grada smještenog na nekoliko zelenih otoka koji su povezani mostovima i starim gradom.

Slobodno vrijeme do 18,00 sati kada je predviđen polazak za Zagreb. Dolazak u Zagreb u večernjim satima.

Karta:

Galerija:

001

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.