Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Svjetsko Prventsvo u nogometu 2018 – Kalinjigrad

0
Price
From4,890€
Price
From4,890€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2148

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

Availability : 16.-17.06.2018.
SVJETSKO PRVENSTVO U NOGOMETU RUSIJA 2018 - 16.06.2018.
Posebnim charter zrakoplovom iz Zagreba!

UTAKMICE PO SKUPINAMA  (Skupina D)

KALINJINGRAD – Stadion „Kalinjingrad“ u 21:00 h

Charter let:

16.06.2018.          ZAGREB    –  KALINJINGRAD              08:00 – 10:00

17.06.2018.          KALINJINGRAD   –  ZAGREB               02:00 – 04:00

Cijena uključuje:

 • prijevoz charter zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb – Kalinjingrad – Zagreb
 • organizirane transfere autobusom od zračne luke do središta grada i stadiona
 • pratitelja putovanja
 • jamčevinu i troškove organizacije

Cijena NE uključuje:

 • pristojbe zračnih luka (690 kn - obavezna doplata prilikom rezervacije)
 • ulaznicu za nogometnu utakmicu Hrvatska - Nigerija
 • troškove osobne prirode
 • putno osiguranje (preporučujemo)

VAŽNE NAPOMENE – NAVIJAČKA PUTOVNICA:

Ukoliko imate ulaznicu za bilo koji utakmicu SP 2018, onda imate pravo ući u Rusku Federaciju bez vize, ali isključivo uz Fan ID, takozvanu putovnicu navijača.

Fan ID (putovnica navijača) je dokument koji moraju imati svi navijači, koji planiraju posjetiti utakmicu/e Svjetskog prvenstva 2018, kako bi ušli na stadion. Fan ID je dokument poput akreditacije s Vašom slikom i osobnim podacima. Fan ID je obavezan za sve navijače utakmica Svjetskog prvenstva 2018, uključujući i djecu. Samo vlasnici ulaznica mogu dobiti Fan ID, dakle nemoguće je aplicirati za Fan ID prije nego li kupite ulaznicu za utakmice svjetskog prvenstva u Rusiji.

Kako bi dobili Fan ID trebate se registrirati na https://www.fan-id.ru/registration.html?locale=EN i popuniti obrazac za prijavu. Vaš zahtjev za ishođenjem će biti razmotren u roku 72 sata nakon kojeg ćete dobiti obavijest o statusu Fan ID-a.

Fan ID se izdaje jednom za sve utakmice Svjetskog prvenstva 2018 bez obzira koliko utakmica ćete posjetiti.

Kompas Zagreb može također ishoditi Fan ID, a za isto potrebno je dostaviti: kopiju putovnice, sliku 3,5×4,5 u jpg formatu, broj ulaznice, broj mobitela i e-mail, i adresa na koju želite da Vam se poštom pošalje putovnica navijača. Cijena usluge je 125 kn.

Fan ID je potreban svim navijačima za ulazak na stadion. Uz Fan ID i valjanu putovnicu strani državljani koji dolaze u Rusku Federaciju kao navijači, imaju pravo na višekratni ulaz u Rusiju bez vize, ali ne ranije od 10 dana prije datuma održavanja 1. utakmice Svjetskog prvenstva, i ne kasnije od 10 dana nakon održane zadnje utakmice Svjetskog prvenstva 2018.

Tijekom registracije za Fan ID možete izabrati način preuzimanja putovnice navijača: „poštom” gdje navedete adresu dostave. Sms porukom ili e-mailom ćete dobiti obavijest da je Fan ID poslan, s kodom za praćenje pošiljke. Pošiljku možete pratiti na internetskim stranicama Ruske pošte: www.pochta.ru/tracking. Rok isporuke Fan ID-a u inozemstvo iznosi do 30 dana.

VIZA ZA RUSIJU:

Za hrvatske državljane za dobivanje vize za Rusku Federaciju potrebno je:
– Popuniti online upitnik s fotografijom i osobnim potpisom. Važno je da fotografija mora biti veličine 3,5 x4,5 cm, a 80% fotografije mora biti lice čovjeka na svijetloplavoj pozadini.
– Putovnica mora vrijediti najmanje 6 mjeseci od dana ulaska u zemlju i potrebne su najmanje dvije prazne stranice.
– Policu putnog zdravstvenog osiguranja premije 30.000 eur na ime putnika, bez obzira na duljinu boravka.
– Original voucher nadležne turističke agencije pribavlja Travelpoint ukoliko je rezervacija putovanja napravljena u Travelpointu
– Original potvrde ruske turističke agencije o prihvatu stranog turista pribavlja Travelpoint ukoliko je rezervacija putovanja napravljena u Travelpointu.
Cijena turističke vize za Rusiju 475 kn + 100 kn posredovanje
Rok izdavanja vize je sedam radnih dana (+/- 3 dana). Ukoliko je izrada vize po hitnom postupku (3 radna dana), cijena konzularne pristojbe po osobi: 739 kn.

Program putovanja

1.dan subota 16.6.2018ZAGREB – KALINJINGRAD – ZAGREB

Sastanak sudionika putovanja u ranim jutarnjim satima u zagrebačkoj zračnoj luci Pleso. Polijetanje posebnog charter zrakoplova iz Zagreba za Kalinjingrad u 08.00 sati na liniji TDR322 (Trade Air). Po slijetanju u zračnu luku predviđenom oko 10.00 sati te nakon obavljenih graničnih i viznih formalnosti, slijedi transfer lokalnim turističkim autobusom do središta grada. Slobodno vrijeme u gradu. Oko 18.00 sati odlazak prema Stadionu Kalinjingrad gdje se odigrava utakmica skupine D između Hrvatske i Nigerije s početkom u 21.00 sat. Po završetku utakmice organizirani transfer autobusom do zračne luke Kalinjingrad. Slijedi prijava na let posebnim charter zrakoplovom za Zagreb te polijetanje zrakoplova oko 02.00 sata na liniji TDR323 (Trade Air). Dolazak u Zagreb predviđen je oko 04.00 sata.

Galerija

006

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.

1 travellers are considering this tour right now!