Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Uskrs na Tajlandu – 11 dana – GARANTIRANI POLAZAK!

0
Price
From9,990€9,590€
Price
From9,990€9,590€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

569

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

Availability : 26.3. – 5.4.2018.
Daleko putovanje na egzotični Tajland
Odmor na Phuketu i Bangkok city break
 • First Minute cijena aranžmana po osobi u dvokrevetnoj sobi: 9.590 kn*

* FM popust 400 kn vrijedi za rezervacije do 60 dana prije polaska ili do popunjenosti mjesta po FM cijeni.

 •  Redovna cijena aranžmana po osobi: 9.990 kn

 

Trajanje putovanja: 11 dana/8 noćenja

Najmanji broj putnika: 15

Viza: potrebna

Cijena uključuje:

 • prijevoz zrakoplovom u ekonomskoj klasi na relaciji Zagreb - Phuket - Bangkok - Zagreb
 • unutarnji let Phuket - Bangkok
 • 6 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* na Phuketu
 • 2 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u hotelu 4* u Bangkoku
 • razgled Bangkoka s uključenim ulaznicama
 • lokalnog vodiča na engleskom jeziku
 • pratitelja putovanja na hrvatskom jeziku
 • trošak organizacije putovanja i jamčevinu

Cijena NE uključuje:

 • (OBAVEZNA DOPLATA) pristojbe zračnih luka 2.790 kn
 • napojnice vodiču i vozaču 20 EUR - plaćanje na licu mjesta
 • viza za Tajland – 280 kn (mogućnost posredovanja agencije uz doplatu od 80 kn)
 • dodatne usluge, obroke i izlete
 • troškove osobne prirode
 • putna osiguranja
 • doplatu za jednokrevetnu sobu 2.800 kn
Važne napomene
 • Organizator putovanja ima pravo na izmjenu programa putovanja kao i vremena polazaka zrakoplova (kada to zahtijeva situacija tijekom putovanja), ali garantira da će se program izvesti u cijelosti.
 • Kategorizacija hotela na Tajlandu odgovara službenoj hotelskoj kategorizaciji u zemlji u koju se putuje i može biti različita od europskih standarda.
 • Pristojbe zračnih luka su podložne promjenama, konačan iznos se određuje na dan izdavanja zrakoplovne karte cca 14-7 dana prije putovanja, a prema uvjetima zrakoplovne kompanije koji vrijede za grupe izdaju se za sve putnike u jednom danu.
 • Molimo da se o sigurnosti putovanja u pojedine zemlje informirate u Ministarstvu vanjskih poslova ili na njihovoj web stranici: www.mvep.hr
 • U slučaju promjene cijena kalkulativnih elemenata do iznosa većeg od 1,5% organizator putovanja ima pravo na promjenu cijene aranžmana.
 • Viza: potrebno je dostaviti sljedeće: – 1 fotografija sa svijetlom pozadinom (format kao za putovnicu – 3,5 x 4,5 cm), u potpunosti ispunjen formular – čitko, putovnica važeća minimalno 6 mjeseci od izlaska iz Tajlanda i potrebno je imati 1 praznu stranicu.
Program putovanja:

1.danZAGREB – DOHA – PHUKET

Sastanak putnika u Zračnoj luci Zagreb dva sata prije polijetanja zrakoplova. Podjela putne dokumentacije od strane pratitelja putovanja te prijava na let za Dohu na liniji QR216 (Qatar Airways) u 9.45 sati. Dolazak u Dohu predviđen je u 16.15 sati po lokalnom vremenu. Nastavak leta za Phuket u 20.00 sati na liniji QR842 (Qatar Airways). Noćni let s obrocima za vrijeme leta.

2.danPHUKET

Slijetanje na Phuket predviđeno je u 7.00 sati po lokalnom vremenu. Nakon pograničnih formalnosti organizirani prijevoz do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno vrijeme za odmor. Noćenje.

3-7.danPHUKET

Smještaj u hotelu na plaži na osnovi 6 noćenja s doručkom. Slobodno vrijeme za vlastite programe. Predlažemo neki od fakultativnih izleta poput cjelodnevnih izleta na Krabi, Phi Phi Island (Maya Beach), James Bond Island, Khao Sok Jungle Safari, itd. Phuket je najveći tajlandski otok i jedno od najomiljenijih tajlandskih ljetovališta s predivnim pješčanim plažama okruženim palmama, toplim morem, gostoljubivim ljudima, odličnom hranom, bujnim tropskim raslinjem, brojnim mogućnostima za vodene sportove, shopping i zabavu u brojnim restoranima, barovima i noćnim klubovima. Kombinacija svega ovoga čini idealan ambijent za nezaboravan odmor.

8.danPHUKET – BANGKOK

Doručak i odjava iz hotela. Organizirani prijevoz do zračne luke i prijava na let za Bangkok na liniji PG276 (Bangkok Airways) u 12.15 sati. Dolazak u Bangkok u 13.45 sati. Organizirani transfer do hotela. Prijava i smještaj u hotel. Slobodno poslijepodne i večer za vlastite programe i aktivnosti. Noćenje.

9.danBANGKOK

Doručak. Odlazak u organizirani razgled grada: obilazak hramova i velike kraljevske palače s raskošnom pozlatom i živopisnim keramičkim kipovima i ukrasima. Palača je smještena na obali rijeke Chao Phraya, a u njoj se nalazi i poznati Hram smaragdnog Bude. Nakon toga, odlazak do Wat Pho hrama Ležećeg Bude, najstarijeg i najvećeg hrama u Bangkoku, ujedno i jednog od najstarijih medicinskih učilišta. Zatim plovidba klongovima (kanalima – ulicama) i posjet jednom od najatraktivnijih tajlandskih hramova Wat Arun – hramu Zore. Po završetku razgleda povratak u hotel i slobodno vrijeme za vlastite programe i aktivnosti. U večernjim satim predlažemo odlazak u shopping do čuvene noćne tržnice Pat Pong u Bangkoku ili posjet nekom od brojnih barova i restorana u središtu grada. Noćenje.

10.danBANGKOK – DOHA

Doručak. Slobodno vrijeme do transfera u zračnu luku Bangkok. Predlažemo da iskoristite zadnji dan u Bangkoku za kupovinu unikatnih suvenira ili pak ručak u nekom od brojnih tradicionalnih tajlandskih restorana. U kasnim poslijepodnevnim satima odlazak prema zračnoj luci Bangkok. Prijava na let i polijetanje zrakoplova prema Dohi u 20.35 sati na liniji QR981 (Qatar Airways). Dolazak u Dohu u 23.45 sati po lokalnom vremenu (obroci u zrakoplovu tijekom leta).

11.danDOHA – ZAGREB

Nastavak putovanja prema Zagrebu na liniji QR215 (Qatar Airways) u 1.50 sati. Dolazak u Zagreb u 7.00 sati.

Karta

Galerija

006

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.