Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Uskršnje putovanje u Bari i Apuliju – 4 dana

0
Price
From3,199€
Price
From3,199€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

1933

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

Availability : 30.03.-02.04.2018.
Uskrs u Italiji!
Pristojbe zračnih luka uključene u cijenu! Let + Rondò Hotel Bari 3* - 3.199kn!

Cijena uključuje:

 • povratni let
 • pristojbe zračnih luka
 • ručna prtljaga 6kg
 • predana prtljaga 17 kg
 • snacks i piće na letu
 • transferi
 • 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama
 • boravišne pristojbe
 • voditelj grupe na putovanju na hrvatskom jeziku
 • jamčevina i troškovi organizacije putovanja

Cijena NE uključuje:

 • Fakultativni izlet- Razgled Barija (Cijena: 280 Kn) Uključeno u cijenu: prijevoz autobusom, vodič na engleskom jeziku, kušanje vina i domaće foccacie u slavnoj pekari Panificio Fiore koja se nalazi u povijesnom dijelu grada. Slobodan ulaz u baziliku Svetog Nikole te Katedralu Svetog Sabina
 • Fakultativni izlet - Matera i Altamura (Cijena: 550 Kn) Uključeno u cijenu: prijevoz autobusom, vodič na engleskom jeziku, ručak u Materi (vino i voda uključeni), kušanje domaćeg kruha u lokalnoj pekari u Altamuri.
 • Fakultativni izlet - Lecce i Ostunj (Cijena: 550 Kn) Uključeno u cijenu: prijevoz autobusom, vodič na engleskom jeziku, ručak u gradu Lecce (vino i voda uključeni u cijenu).
 • Fakultativni izlet -Polignano a mare i Alberobello-(Cijena: 550 Kn) Uključeno u cijenu: prijevoz autobusom, vodiča na engleskom jeziku, ručak u Alberobello (voda i vino uključeni u cijenu), kušanje likera i lokalnih tradicionalnih slatkiša u Alberobellu.

Popusti:

 • Fakultativni izleti - Popusti za djecu 2-12 godina – 50% popust
 • Djeca od 0-2 godine putuju besplatno!
 • Popust za djecu do 12 godina: 200 kn (let + hotel) -180 Kn (samo let)

Doplate:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu: 500 kn.
Fakultativni program putovanja
Preporučamo vam da izlete kupite prije polaska na putovanje. Mjesta na izletima su ograničena.

1.danZagreb-Bari

Transfer zračna luka Bari – hotel, razgled grada te polazak busom iz hotela u 09.00h.
Bari, glavni grad regije Apulija. Smješten na prekrasnoj lokaciji Jadranskog mora. Grad Bari je drugo najvažnije središte kopnenog dijela Južne Italije, poznat kao lučki i sveučilišni grad te kao grad Svetog Nikole. U Bariju se također nalazi i najduža šetnica u cijeloj Italiji. Njegov stari grad, Bari Vecchia, izgrađen je na poluotoku između dvije moderne luke. Neke od znamenitosti koje ćemo posjetiti na ovom izletu su prekrasna bazilika Svetog Nikole i Katedrala sv. Sabina, obje izgrađene u apulijskom romaničkom stilu. Obilazak vodi do Dvorca na brdu (Castel del Monte) koji je izgrađen za rimsko-njemačkog cara Fridrika II. Nakon posjeta dvorcu, dolazimo do Murat četvrti, koja je ujedno i moderno srce grada i gdje se nalaze razni dućani za shopping te noćni klubovi.
Trajanje izleta: 4h

2.danMatera i Altamura

U 09:00h polazak busom iz hotela.
Matera je čudesan grad koji se nalazi na UNESCO-voj listi Svjetske kulturne baštine. Matera je slavna po svojem starom gradu – Sassi di Matera (Stijene Matere): zapanjujuće pećine u stijenama koje su se stoljećima koristile kao kuće za stanovanje sve do prije 50-ak godina. Sassi di Matera se smatra najstarijim ljudskim staništem u Italiji te neki najstariji dijelovi potječu još iz doba prahistorije. Stare nastambe u Sassi pružaju uvid u antički način života ondašnjih stanovnika te arhitekturu toga doba. Matera je također postala slavna po mnogim filmovima koji su snimani u ovom gradu, zbog prirodnih ljepota koje oduzimaju dah, a jedan od filmova koji su snimani na ovom području je i „Pasija“ u režiji Mela Gibsona.

Altamura je mali dragulj na platou Murgia te je poznat po jedinstvenom i kvalitetnom kruhu zvanom Pane di Altamura. Čak je i slavni rimski pjesnik Horacije pisao o kruhu iz Altamure. Grad je također poznat po 130.000 godina starom kalcificiranom čovjeku Altamure koji je pronađen u obližnjoj vapnenačkoj spilji.

Trajanje izleta: 8 sati

3.danLecce i Ostunj

U 09:00h polazak busom iz hotela
Lecce je povijesno mjesto te jedan od najznačajnijih gradova regije Apulija. Lecce je glavni grad poluotoka i pokrajine Salento, odnosno on je „peta“ Talijanske „čizme“. Izgrađen je u baroknom stilu te nosi nadimak „Firenca juga Italije“ zahvaljujući brojnim baroknim spomenicima. Te skulpture napravljene su zahvaljujući posebnom kamenu, nalik vapnencu, vrlo mekan i savitljiv. Na ovom izletu posjetit će se Crkva Svetog Križa, Katedrala sa impozantnim trgom te ostale crkve i religijske građevine. Grad Lecce također je sklon Grčkoj kulturi još od samih početaka grada.
Ostuni je prekrasan grad udaljen samo 8 Km od obale Jadranskog mora. Njegov Stari Grad je zapravo citadela koja je izgrađena na vrhu brdašca te ju i dalje okružuju antičke zidine. Ostuni se smatra arhitektonskim biserom te se često naziva i „Bijeli Grad“ (La Città Bianca) zbog bijelih zidina, uskih uličica, te tipične arhitekture u kojoj su građevine obojene u bijelo. Značajni spomenici grada su gradske najveće građevine Katedrala i Biskupska Palača, zajedno s brojnim palačama lokalnih aristokratskih obitelji. U okolici Ostune, na seoskim imanjima nalaze se brojne lokalne tipično Apulijske farme, masserie.
Trajanje izleta: 10 sati

4.danPolignano a mare i Alberobello

U 09:00h polazak busom iz hotela.
Polignano je vrlo upadljiv grad, smješten na obali Jadranskog mora. Rodni grad svjetski poznatog i prvog talijanskog kantautora Domenica Madugna, koji je slavan po svjetskom hitu „Nel Blu Di Pinto Di Blu (Volare)“. Stari grad se nalazi na liticama s prekrasnim pogledom na more, gdje balkoni kuća i ulice pune cvijeća čine predivan pejzaž. Ovo područje naseljeno je još u prahistorijsko doba te postoje ostaci Rimske vladavine uključujući i most iznad Via Traiane. Grad Polignano nagrađen je Plavom zastavom, potvrda koja se izdaje za iznimnu kvalitetu okoliša i vode.
Alberobello je mali gradić smješten na brdašcu, poznat po jedinstvenoj trullo arhitekturi – kamene nastambe kupastog krova. Nastambe trulli nalaze se na UNESCO-vom popisu mjesta svjetske baštine. Trulli su građeni kao privremeno sklonište pastirima i farmerima, ili kao skladišta. Trulli Alberobella su jedinstven primjer prapovijesne gradnje bez veziva, isključivo od nepravilnih komada vapnenačkog kamenja iz okolnih polja, karakterističnog piramidalnog oblika, kupolastih ili kupastih krovova prekrivanih vapnenačkim pločama.
Trajanje izleta: 8 h

U 18:15 sati polazak iz hotela, transfer autobusom do zračne luke.
U 20:30 sati polazak zrakoplova iz Barija za Zagreb

Galerija

011

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.

1 travellers are considering this tour right now!