Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Login

Sign Up

After creating an account, you'll be able to track your payment status, track the confirmation and you can also rate the tour after you finished the tour.
Username*
Password*
Confirm Password*
First Name*
Last Name*
Email*
Phone*
Country*
* Creating an account means you're okay with our Terms of Service and Privacy Statement.

Already a member?

Login

Uskršnje putovanje u Lisabon – 4 dana

0
Price
From3,690€
Price
From3,690€
Full Name*
Email Address*
Your Enquiry*
Save To Wish List

Adding item to wishlist requires an account

2005

Why Book With Us?

 • Best price guarantee.
 • Customer care available 24/7.
 • Hand-picked Tours & Activities.
 • Quick availability check

Do You have any questions?

Do not hesitate to give us a call. We are an expert team and we are happy to talk to you.

+385 (0) 91 6198 011

info@canyontravel.eu

Availability : 29.03.-01.04.2018.
Uskrs u Lisabonu - upoznajte jednog od najljepših gradove Europe!
Pristojbe zračnih luka uključene u cijenu!Let + Olaias Park Hotel 4* Lisabon - 3.690kn!

Cijena uključuje:

 • povratni let
 • pristojbe zračnih luka
 • ručna prtljaga 6kg
 • predana prtljaga 17 kg
 • snacks i piće na letu
 • transferi
 • 3 noćenja s doručkom u dvokrevetnim sobama u Lisabonu
 • boravišne pristojbe
 • voditelj grupe na putovanju na hrvatskom jeziku
 • jamčevina i troškovi organizacije putovanja

Cijena NE uključuje:

 • Fakultativni izlet- Lisabon, Cabo de Roca i Sintra- Uključeno u cijenu: razglede po planu, prijevoz busom, vodič na engleskom jeziku, ručak (piće uključeno), ulaznicu u Nacionalnu Palaču Pena u Sintri. (Cijena: 600 Kn)
 • Fakultativni izlet - Óbidos, Nazaré i Fátima - Uključeno u cijenu: razglede po planu, prijevoz busom, vodič na engleskom jeziku, ručak i piće. (Cijena: 555 Kn)
 • Fakultativni izlet - Sesimbra, Cabo Espichel, Azeitão vino, Nacionalni Park Arrábida- Uključeno u cijenu: razglede po planu, prijevoz busom, vodič na engleskom jeziku, kušanje Azeitão vina, ručak, vino i voda uključeni u cijenu. (Cijena: 600 Kn)
 • Fado Večera u 20h, 3.dan- Na meniju 3 jela, bezalkoholno piće i vino. Uključeno u cijenu: transfer busom iz hotela, večera i piće uz živi nastup. (Cijena: 495 Kn)

Popusti:

 • Fakultativni izleti i večera 3.dan - Popusti za djecu 2-12 godina – 50% popust
 • Djeca od 0-2 godine putuju besplatno!
 • Popust za djecu do 12 godina: -720 kn (let + hotel) -180 Kn (samo let)

Doplate:

 • Doplata za jednokrevetnu sobu: 730 kn.
Fakultativni program putovanja
Preporučamo vam da izlete kupite prije polaska na putovanje. Mjesta na izletima su ograničena.

1.danZagreb-Lisabon

Nakon slijetanja u Lisabon organiziranim transferom se ide do hotela u 09:10h. Razgled grada Lisabona + Cabo da Roca + Sintra. U 10:00 polazak busom iz hotela. Izlet započinjemo posjetom najljepšim mjestima u Lisabonu, kao što su: Avenida de Liberdade, Trg Rossio i stari grad Alfama. U nastavku: četvrt Belém i Jeronimitski samostan. Nastavak putovanja vodi u Cabo da Roca – najzapadnija točka Europe. Na povratku ćemo proći plažama Estorila i Cascaisa. Nakon toga, izlet nastavljamo obilaskom grada Sintre, koji je uključen u popis svjetske povijesne baštine UNESCO-a. Obići ćemo romantični stari grad te Nacionalnu Palaču Pena. Trajanje izleta: 8 sati

2.danÓbidos, Nazaré i Fátima

U 09:00 polazak busom iz hotela. Sjeverno od Lisabona smjestio se jedan od najromantičnijih gradova u Portugalu – Óbidos. Gradić se sakrio iza prstena obrambenih zidina, a kuće su obojane u bijelo s plavim detaljima. Nakon obilaska Óbidosa, posjetit ćemo samostan Djevice Marije u Batalhi. Ručat ćemo u gradu Nazaré, mali gradić koji je naseljen portugalskim ribarima. Nakon ručka odlazimo u Fátimu – središte Kršćanstva, gdje ćemo posjetiti baziliku Gospe Fatimske te ostale popularne znamenitosti grada.
Trajanje izleta: 8 sati

3.dan Sesimbra, Cabo Espichel, Azeitão vino, Nacionalni Park Arrábida

U 09:00 polazak busom iz hotela. Izlet započinje prelaskom mosta, s kojeg se pruža prekrasan pogled na Lisabon. Nadalje, put nas navodi prema dvorcu u Sesimbri, koji se nalazi na vrhu litice na obali Atlanskog Oceana. Sljedeća stanica – Cabo Espichel – koji je poznat po strmim liticama i svetištu na rubu litice posvećeno mrtvim mornarima. U popodnevnim satima posjetit ćemo mjesto Azeitão gdje ćemo i ručati te kušati lokalna vina. Izlet završava posjetom Nacionalnog Parka Arrábida i dvorac Castelo de Palmela. Vraćamo se u Lisabon preko mosta Vasco de Gama.
Trajanje izleta: 8 sati

Navečer uživajte u tipičnoj portugalskoj večeri uz pratnju Fado muzike te portugalskog folklora u Restoranu Cafe Luso u centru Lisabona.

4.danLisabon-Zagreb

Polazak iz hotela u 15.00h, tranfer autobusom do zračne luke.
U 17.35h polazak zrakoplova iz Lisabona za Zagreb.

Galerija

011

Opći uvjeti putovanja za turističke aranžmane sastavni su dio programa i ugovora o putovanju. Svojim potpisom na ugovoru o putovanju suglasni ste s navedenim uvjetima, stoga molimo cijenjene putnike da pozorno pročitaju uvjete. Polica jamčevine br. 1501-00000607 uplaćena kod Wiener osiguranje d.d. Zagreb. Molimo da se o rizičnosti putovanja u pojedine zemlje informirate na službenoj stranici Ministarstva vanjskih poslova i europskih integracija RH, www.mvp.hr. Kategorizacija hotela odgovara lokalnoj kategorizaciji. Organizator zadržava pravo promjene redoslijeda realizacije programa. Svi podaci na ovim internetskim stranicama prikazani su samo za informativne svrhe. Ove stranice ne smiju se koristiti kao zamjena za podatke koje možete dobiti u našoj poslovnici tj. prodajnom mjestu. Podaci na ovim stranicama nisu pravno obvezujući i ne predstavljaju ponudu za prodaju. Prije bilo kakvog zaključka ili aktivnosti temeljenima na podacima s ovih stranica sve informacije je potrebno provjeriti u našoj poslovnici.

1 travellers are considering this tour right now!